Antena Căutare

Cazul Deta: Fostul sef al Politiei a facut infarct!

Ioan Viorel Golosie, seful Politiei din Deta care a demisionat in urma scandalului injunghierilor soldat cu trei raniti, patru arestari si un urmarit general, a suferit un stop cardiac miercuri dimineata.

Barbatul a fost transportat de urgenta la spitalul din localitate, diagnosticul pus de medici fiind de preinfarct. Managerul spitalului din Deta, Iosif Cobzariu, a declarat ca Golosie se afla intr-o stare stabila, urmand a fi supus la o serie de investigatii.

Filmul conflictului de la Deta

In noaptea de sambata spre duminica, pe o terasa din centrul localitatii Deta a izbucnit un conflict intre mai multe persoane, in urma caruia trei tineri au fost injunghiati.

Printre agresori a fost identificat si Bogdan Daniel Roman (31 de ani), fiul primarului din orasul Deta, Petru Roman (PDL). Iar potrivit politistilor, si fratele acestuia, Calin Roman (27 de ani), precum si alte trei persoane au fost implicate in scandalul de la terasa din centrul orasului Deta.

Judecatoria Deta a emis, luni seara, mandate de arestare pentru 29 de zile pentru fiul cel mic al primarului din localitate Calin Roman si pentru Radu Gherghel, Daniel Vasile Birzan si Valentin Pavel Strimtu, suspectati de implicare in altercatia de la o terasa din Deta, in urma careia trei persoane au fost injunghiate.

Totodata, Judecatoria Deta a emis mandat de arestare in lipsa pentru 30 de zile pe numele lui Bogdan Roman, fiul cel mare al primarului din Deta, care este cautat de catre anchetatori, fiind suspectat ca a taiat cu sabia trei tineri in urma conflictului din Deta.

Magistratii Judecatoriei Deta au motivat decizia de arestare a patru persoane implicate in altercatia din localitate prin faptul ca "lasarea in libertate prezinta pericol concret pentru ordinea publica", in timp ce aparatorul suspectilor a sustinut ca fiul cel mare al primarului a fost si el ranit.

Ministrul de Interne, Traian Igas, a anuntat, luni, ca a dispus o ancheta la Deta, seful Politiei Romane, Liviu Popa, mergand personal in Timis.

Liviu Popa a declarat apoi, la cateva ore distanta, ca seful Politiei Deta, seful Compartimentului de Ordine Publica si trei lucratori de Politie din Deta sunt cercetati prealabil in urma scandalului in care au fost implicati fiii primarului democrat-liberal din localitate.

Tot luni, ministrul de Interne, Traian Igas a declarat ca seful Politiei din Deta, Ioan Viorel Golosie, in cazul caruia a fost inceputa cercetarea prealabila in urma scandalului in care au fost implicati fiii primarului democrat-liberal din localitate, a demisionat din functie

Tramvaie wi-fi la Cluj Napoca. Costa 7 milioane de euro... VIDEO! Romii isi spala rufele pe Splaiul Independentei - FII OBSERVATOR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x