Antena Căutare

Ce au făcut angajații unei primării din Olt, ca să scape de gripă! Imaginea e virală

Teama de gripă este atât de mare încât angajații unei primării din Olt au găsit o soluție inedită pentru a se proteja! Ce au pus oamenii pe clanțe?

Ce au făcut angajații unei primării din Olt, ca să scape de gripă! Imaginea e virală Galerie
Ce au descoperit oamenii la primăria din Balș | sursa foto: reporter24.info

Oamenii veniți să își rezolve diferite treburi la primăria din Balș au observat un detaliu cel puțin bizar. Practic, din dorința de-a se proteja de pericolul gripei, angajații au acoperit clanțele ușilor cu tifon îmbibat generos în spirt.

Totuși, potrivit specialiștilor, metoda nu este una eficientă pentru a preveni gripa, așa că cel mult angajații primăriei din Balș mai mult au provocat oamenilor un disconfort, dar și un real motiv de amuzament.

„Într-adevăr, DSP recomandă intensificarea măsurilor de prevenţie, în unităţi de învăţământ sau în unităţile sanitare cu paturi. Să se facă o dezinfecţie curentă, adică nu trebuie firmă specializată, ci infirmierele sau femeile de serviciu, cu substanţe dezinfectante, să şteargă toate suprafeţele: că este vorba despre o uşă sau despre o clanţă sau mobilierul.

Ce au făcut angajații unei primării din Olt, ca să scape de gripă! Imaginea e virală

Ce au descoperit oamenii la primăria din Balș

sursa foto: reporter24.info

Situație incredibilă la o primărie din județul Olt

Însă această măsură le aparţine! Aşa ceva n-am mai auzit. Se pune, într-adevăr, la intrare în orice spaţiu unde prezintă risc un covoraş dezinfectant, dar nu aşa. Dacă vreţi, da, luaţi-vă mănuşi sau ceva personal, nu să legăm clanţele la uşi cu tifon şi substanţe dezinfectante sau spirt”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Olt, Gabriela Gogiu.

Contactat telefonic, primarul oraşului Balş, Mădălin Teodosescu s-a limitat să spună că fiecare angajat este liber să se protejeze de gripă, după cum consideră.

„Cine v-a spus? Duce-ţi-vă să vedeţi dacă este, eu n-am văzut. Fiecare se protejează şi asta este părerea lor”, a spus edilul, potrivit celor de la reporter24.info.

Ministerul Educației anunță calendarul complet şi metodologia înscrierii copiilor în clasa pregătitoare pentru anul școl... Veste teribilă pentru români! Urmează valul de scumpiri după ce leul a ajuns la cea mai slabă valoare din istorie. Chiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x