Antena Căutare

Privește-te cu atenție în oglindă. Ce spune forma și grosimea buzelor despre personalitatea ta

Multe parti ale corpului pot dezvalui lucruri interesante despre personalitatea fiecaruia, multe dintre care se potrivesc ca o manusa! Faptul ca ai ochii albastri sau verzi, lungimea degetelor de la maini, pana si prezenta alunitelor pe fata pot dezvalui detalii despre trasaturile tale de personalitate. Dar acum ne vom concentra atentia asupra lucrurilor pe care ni le indica buzele, mai precis gradul lor de proeminenta. Studiaza cu atentie aspectul buzelor tale, analizand mai ales gradul lor de proeminenta.

Privește-te cu atenție în oglindă. Ce spune forma și grosimea buzelor despre personalitatea ta
| secretele.com

Multe parti ale corpului pot dezvalui lucruri interesante despre personalitatea fiecaruia, multe dintre care se potrivesc ca o manusa!

Faptul ca ai ochii albastri sau verzi, lungimea degetelor de la maini, pana si prezenta alunitelor pe fata pot dezvalui detalii despre trasaturile tale de personalitate, notează secretele.com.

Și buzele îți indică numeroase aspecte ale personalității tale. Studiaza cu atentie aspectul buzelor tale, analizand mai ales gradul lor de proeminenta.

Diferentele de dimensiune intre buza superioara si cea inferioara iti spun daca esti o persoana vesela sau sobra, naiva sau circumspecta, dornica de atentie sau retrasa.

Iata ce indica gradul de proeminenta a buzelor despre identitatea ta:

1.Daca buza de sus este mai proeminenta decat buza de jos

Daca buza de sus iese in evidenta mai mult decat cea de jos, inseamna ca esti o persoana deschisa si onesta. Dispretuiesti minciuna si inselatoria. Esti sincer cu cei din jurul tau, si ai aceleasi asteptari din partea lor. Din pacate, esti si o persoana putin naiva, avand tendinta de a crede tot ceea ce ti se spune.

Dar asta nu inseamna ca nu esti o persoana cerebrala, ci ca, pur si simplu, tinzi sa proiectezi insusirile tale definitorii inclusiv asupra celorlalti, cu atat mai mult asupra celor dragi tie. Esti, de asemenea, o persoana inimoasa, altruista si saritoare.

Iubesti viata, si tinzi sa traiesti din plin fiecare clipa. Nu insisti prea mult asupra consecintelor greselilor pe care le comiti, dar stii si sa desprinzi lectii de viata utile in urma esecurilor. Astfel, nu dai inapoi de la noi experiente si nu eziti sa iti asumi riscuri. Multi oameni te invidiaza pentru atitudinea ta senina, calda si optimista. Atitudinea ta pozitiva atrage compania persoanelor optimiste ca si tine, astfel ca nu duci lipsa de prieteni.

2.Daca buza de jos este mai proeminenta decat buza de sus

Daca buza de jos este mai proeminenta decat buza de sus, e semn ca faci parte din categoria persoanelor mai retrase, dar foarte atente la detalii. Esti o persoana tacuta si linistita, si iti place sa studiezi cu atentie reactiile si opiniile celor din jurul tau. Esti un foarte bun psiholog si posezi un simt al anticipatiei bine dezvoltat.

Citesti oamenii cu usurinta, si cu cat ii analizezi mai mult, cu atat mai usor iti este mai usor sa le anticipezi miscarile. Esti o persoana deosebit de inteligenta si intuitiva, iar din acest motiv faci fata cu brio profesiilor care implica socializare, discurs public si munca de convingere. Ai putea deveni, de exemplu, un exceptional administrator de afaceri.

Ai inclusiv un talent deosebit pentru exprimare scrisa si orala. Te exprimi in mod clar si elocvent, impui respect, iar persoanele din jur te asculta intotdeauna cu interes. Poti deveni un bun orator sau un scriitor de succes.

Opiniile si argumentele tale, mereu atent elaborate si intemeiate, sunt foarte apreciate si respectate de cei din jur. Memoria ta perceptiva foarte ascutita te ajuta sa iti amintesti cu usurinta detaliile situatiilor traite.

Esti o fire singuratica, preferand sa te inconjori mai degraba de carti si filme documentare decat de oameni. Incearca sa adopti o atitudine ceva mai optimista si fii mai putin suspicios/suspicioasa. Pune-ti in lumina intelepciunea si gandirea profund analitica traind si cat mai multe experiente sociale, si nu uita sa te mai si distrezi! Incearca sa nu mai supraanalizezi mereu lucrurile si lasa-te purtat, din cand in cand, si de micile placeri ale vietii.

Sursa: secretele.com

Trei pacienţi de la Bagdasar Arseni s-au recuperat! Cum au scăpat din infernul de la Colectiv? "A fost o stare de h... Bucureștenii ar putea rămâne fără căldură și apă caldă. Radet anunță că nu mai poate funcționa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x