Căutare Live

Ce se întâmplă cu Andrei Găluț, solistul trupei „Goodbye to Gravity”, la un an de la tragedia din Colectiv!

A trecut un an de la tragedia de la Colectiv, dar rănile încă mai dor, mai ales pentru supraviețuitori.

A trecut un an de la tragedia de la Colectiv, dar rănile încă mai dor, mai ales pentru supraviețuitori.

Andrei Găluț este solistul trupei Goodbye to Gravity și totodată, singurul supraviețuitor. Anul trecut, în luna septembrie, românii își întorceau chipul cu groază spre incendiul izbucnit într-un club din Capitală.

Atunci, 64 de tineri și-au pierdut viața și zeci au fost răniți, muți dintre ei purtând și azi semnele tragediei.

Andrei Găluț a fost singurul care a supraviețuit din trupă. Totuși, a trecut un an și nimeni nu l-a mai văzut. Potrivit apropiaților, acesta urmează să facă și ultima operație, pentru ca recuperarea să fie terminată.

De atunci, Andrei nu a mai postat fotografii cu el. Fanii au văzut doar postări pe Facebook, în care artistul apare alături de regretata sa iubită, semn că Andrei încă nu și-a reparat și rănile sufletești!

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... România, zguduită iar de cutremur! Ce intensitate a avut seismul!...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri