Antena Căutare

Ce ZODII vor DIVORȚA anul acesta! Ai grijă ce decizii iei! Tu te numeri printre ei? Horoscopul despărțirilor pe 2015

Sunt zodii care în anul 2015 se vor confrunta cu numeroase probleme în plan sentimental și în ceea ce privește relația cu partenerul.

Sunt zodii care în anul 2015 se vor confrunta cu numeroase probleme în plan sentimental și în ceea ce privește relația cu partenerul.

Unii nativi sunt foarte predispuși să divorțeze în acest an, motiv pentru care, dacă te numeri printre ei, ar trebui să ai mare grijă ce decizii ei.

Fecioară

Dacă ești născut sub acest semn zodiacal și te afli de ceva timp într-o relație stabilă, care însă nu mai merge, ar trebui sa începi să îți pui anumite semne de întrebare, fiindcă în caz contrar, s-ar putea ajunge chiar la divorț. Cauza principală a acestor probleme este, cel mai probabil, reprezentată tot de firea ta. De aceea este recomandat să renunți la anumite fixuri, deoarece acestea l-ar putea deranja pe partener.

Nu uita, de asemenea, că dacă jumătatea ta se simte constrânsă și privată de libertate, este posibil să nu aibă curajul să îți spună aceste lucruri, însă frustrările acumulate să constituie principala cauză a certurilor.

În general, cele mai predispuse zodii la divorț sunt berbecii, leii, gemenii și balanțele!

Uite aici restul zodiilor predispuse la despărțiri în anul 2015!

Află cum vei sta cu BANII și cu SĂNĂTATEA în funcție de zodie! Horoscopul pentru săptămâna viitoare e plin de VEȘTI! Tu ... Află dacă te ÎNDRĂGOSTEȘTI luna aceasta! Uite ce aduce horoscopul IUBIRII pentru luna aprilie! Te numeri printre norocoș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x