Antena Căutare

Cei patru tineri rataciti in Muntii Parang, recuperati de salvamontisti

Dupa aproximativ patru ore de cautari, jandarmii montani si salvamontistii reusit sa-i salveze pe cei patru tineri rataciti, in noaptea de vineri spre sambata, in Muntii Parang.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Hunedoara, Nicolae Raducu, a declarat ca cei patru tineri au fost identificati in jurul orei 24:00, in zona refugiului Carja din Muntii Parang.


Raducu a precizat ca tinerii au urcat pe munte de cateva zile dar s-au ratacit din cauza cetii dense si nu au stiut sa se mai ajunga la cabana.

"Tinerii, cu varste cuprinse intre 25 si 31 de ani, sunt din municipiul Petrosani si urcasera in masivul Parang in urma cu cateva zile pentru a parcurge mai multe trasee. In momentul in care au fost gasiti de jandarmii montani si de salvamontisti, cei patru turisti se aflau intr-o stare de epuizare fizica, dar nu au necesitat ingrijiri medicale", a declarat Nicolae Raducu, conform Mediafax.


Patru tineri s-au ratacit, vineri seara, pe munte si nu au stiut sa se mai intoarca la cabana. Acestia au cerut ajutorul unei persoane apropiate, care a sunat la 112 pentru a cere sprijin.

Jandarmii montani au intervenit imediat si i-au indrumat sa ramana pe loc pentru a evita sa se rataceasca sau sa cada in vreo prapastie.

Explozie intr-un apartament din Capitala. Trei persoane au fost ranite... Vezi care ar fi efectele unui seism de peste 7 grade pe scara Richter in Bucuresti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x