Antena Căutare

„Mi-a trimis mesaje să îl ajut, că îl doare”. Cine este, de fapt, medicul din Timișoara acuzat că și-a bătut copilul. Mama băiatului, dezvăluiri cutremurătoare

Medicul din Timișoara reținut după ce și-a bătut fiul a mai fost condamnat cu suspendare, pentru că și-a bătut fosta soție. Femeia a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

„Mi-a trimis mesaje să îl ajut, că îl doare”. Cine este, de fapt, medicul din Timișoara acuzat că și-a bătut copilul. Mama băiatului, dezvăluiri cutremurătoare
Medicul care și-a bătut fiul (stânga) și fosta lui soție (dreapta).

În momentul în care a fost reclamat că și-a agresat fiul, medicul de la Spitalul CFR din Timișoara se afla în termenul de încercare impus de instanță, de patru ani.

Fosta soție a medicului a declarat ca doctorul și-a bătut zilele trecute copilul, pentru că ar fi luat două note mici la școală - un 6 la istorie și un 7 la latină.

Mama băiatului, care face naveta între Austria și România, a povestit că a primit mai multe mesaje pe telefon de la copilul ei în care acesta îi cerea ajutorul susținând că a fost bătut. Băiatul i-a spus că îi este frică să nu fie lovit din nou.

Copilul în vârstă de 13 ani locuiește de din 2013 cu tatăl lui care a câștigat custodia în instanță, după ce părinții săi au divorțat.

„Eu îl sunasem pe copil, dar tatăl nu mi-a permis să vorbesc cu el și, din fericire, i-am dat copilului un telefon de care tatăl nu știa și așa a putut copilul aseară să îmi ceară ajutorul și să îmi trimită mesaje să îl ajut că îl doare, că se simte rău”, a spus mama băiatului.

Imediat după ce a primit mesajele, mama băiatului a sunat la Telefonul Copilului și a cerut ajutor de urgență de la cei de la Direcția pentru Protecția Copilului din Timișoara. Apoi a plecat spre țară.

De altfel, fostul soț nu ar fi la primul caz de agresiune. Bărbatul a mai fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce și-a bătut propria nevastă. Chiar și în aceste condiții, în momentul în care cei doi au decis să se despartă, judecătorul care a soluționat cauza i-a încredințat băiatul tatălui.

„Copilul mi-a spus după două săptămâni că tatăl din nou l-a agresat și a avut ambele urechi vinete, dar a fost amenințat și din cauza asta nu mi-a spus nimic. I-a fost frică”, a mai explicat mamă băiatului, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Inspectorii Direcției pentru Protecția Copilului Timiș au intervenit de urgență. „Copilul este în prezent la mamă. A fost demarată o anchetă, iar copilului i se va propune includerea într-un program de consiliere psihologică foarte necesară”, a precizat Smaranda Marcu, purtător de cuvânt DGASPC Timiș.

Cazul a ajuns în atenția poliției Timiș care a decis să ia primele măsuri, a impus un ordin de restricție și a început cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

„Ordinul de protecție provizoriu a fost emis de către polițiști la data de 11 noiembrie, întrucât pentru aceștia era prioritara starea de sănătate a copilului și efectuarea tuturor investigațiilor medicale pentru că la final să poată fi audiat”, a spus a Aurora Voicila, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

Medicul acuzat că și-a bătut copilul a refuzat să comenteze cele întâmplate. Dacă va fi găsit vinovat, doctorul timișorean riscă să ajungă după grații, întrucât a săvârșit o infracțiune în timpul termenului de încercare de patru ani stabilit de instanță care l-a condamnat pentru lovirea mamei băiatului.

Situaţie fără precedent în Alba Iulia! O familie a obţinut în instanţă întreruperea lucrărilor la Autostrada A10 Sebeş-T... Aproximativ 35 de hectare au ars în Brașov! Pompierii au luptat opt ore cu focul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x