Antena Căutare

Clipul care te va emoționa până la lacrimi! Cum a fost răsplătită o tânără româncă după ce a hrănit un om al străzii - VIDEO

Cu peste 80.000 de like-uri, un clip se remarcă pe Tiktok. Este un scurt videoclip postat dintr-o cafenea din București.

Cu peste 80.000 de like-uri, un clip se remarcă pe Tiktok. Este un scurt videoclip postat dintr-o cafenea din București. | shutterstock

Sonia lucrează la o cafenea și a povestit pe Tiktok ce gest a făcut un bărbat pe care îl ajută ocazional cu mâncare. Tânăra a fost atât de emoționată, încât și-a filmat reacția, iar aceasta a devenit virală.

Citește și: Alergie ambrozie: tratament și soluții naturiste pentru a ameliora simptomele. Ce e de făcut pentru a te simți mai bine

Clipul care te va emoționa până la lacrimi! Cum a fost răsplătită o tânără româncă după ce a hrănit un om al străzii

Era o zi normală de lucru când Sonia a primit, din nou, vizita bărbatului căruia îi oferea apă caldă și ocazional mâncare. Acesta nu a venit singur, ci cu un cadou pentru tânăra care l-a ajutat în numeroase rânduri.

Articolul continuă după reclamă

”Lucrez la o cafenea, uneori un om fără casă vine și îmi cere apă caldă. Îi mai dau sandwich-uri sau cafea de câte ori pot. Azi a venit foarte fericit la mine cu un cadou :(((”, a scris tânăra în mediul online.

”Îmi vine să plâng de câte ori văd jucăria”, a scris Sonia în comentarii. Clipul a devenit viral și mulți s-au oferit să-l ajute pe bărbatul respectiv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Horoscop noiembrie 2024: dragoste și relații. Cum va fi această lună pentru fiecare zodie în parte

Numărul persoanelor fără adăpost s-a dublat

Potrivit celor mai recente date ale Comisiei Europene, România are 31.000 de oameni ai străzii, iar cei mai mulți dintre ei sunt în București.

În 2024, numărul persoanelor fără adăpost din România a crescut semnificativ, estimările indicând o dublare față de anii anteriori.

În București, de exemplu, se estimează că sunt în jur de 5.000 de persoane care trăiesc pe stradă, în timp ce capacitatea adăposturilor de noapte este mult prea redusă, cu doar aproximativ 330 de locuri disponibile.

Această creștere reflectă o criză socială care afectează nu doar sănătatea fizică și mentală a acestor persoane, dar și sistemele sociale și de sănătate publică din România.

Problemele principale cu care se confruntă persoanele fără adăpost includ lipsa accesului la servicii sociale și medicale, birocrația complicată pentru obținerea ajutoarelor și stigmatizarea socială. Factori precum pierderea locului de muncă, conflictele familiale și escrocheriile imobiliare sunt printre principalele cauze care conduc la această situație.

Citește și: Horoscop noiembrie 2024. 4 zodii vor avea probleme în dragoste și chiar vor trece prin despărțiri

Bugetarii primesc două minivacanțe în 2025. Când recuperează zilele libere... Ce a pățit o tânără după ce și-a uitat telefonul într-o mașină de ridesharing, în București. A urmat o adevărată aventur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 14 octombrie. Adrian a ajuns la pragul de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 14 octombrie. Adrian a ajuns la pragul de 5.000 de lei Luni, 14.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x