Antena Căutare

Alertă de maximă importanță! Este cod galben de inundații în țară. Zonele afectate, în următoarele ore

O atenţionare Cod galben de inundaţii este valabilă, în orele următoare, pe râuri din judeţul Maramureş, potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA). 

O atenţionare Cod galben de inundaţii este valabilă, în orele următoare, pe râuri din judeţul Maramureş, potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA).

Se vor înregistra scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi de niveluri, cu posibile depăşiri ale Cotelor de atenţie, pe râurile din bazinele hidrografice: Cavnic, respectiv pe râurile mici din bazinul superior al râului Lăpuş - amonte confluenţă Cavnic (judeţul Maramureş).

Inundațiile se pot produce cu probabilitate mai mare pe unele râuri din bazinul hidrografic Cavnic - bazin mijlociu şi inferior.

Atenționarea de Cod galben de inundații este valabilă până la ora 16.00.

„Îmi dau foc la casă dacă o luați!”. Un medic și-a ținut soția moartă în grădină, timp de o săptămână. Cu ce a îmbrăcat-... O femeie însărcinată a murit în urma unui stop cardio-respirator, în ambulanță! Copilul ei nu a putut fi salvat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x