Antena Căutare

Cod galben de ninsori și vreme deosebit de rece, în jumătate de țară! Iarna se dezlănțuie în următoarele ore

Iarna se dezlănțuie din nou, în următoare ore, iar meteorologii au emis un cod galben de ninsori, ce este valabil în mai multe județe din țară. 

Iarna se dezlănțuie din nou, în următoare ore, iar meteorologii au emis un cod galben de ninsori, ce este valabil în mai multe județe din țară.

Astfel, în intervalul 22 februarie, ora 16:00 - 23 februarie, ora 16:00, în Banat, Crișana, Muntenia, Dobrogra, sudul și centrul Moldovei se vor semnala intensificări ale vântului.

În Banat, Crişana, Muntenia, Dobrogea şi în sudul şi centrul Moldovei vântul va avea intensificãri cu rafale ce vor depãşi 55-65 km/h şi izolat 70 km/h, iar pe crestele montane va sufla tare, cu viteze peste 90-100 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scãderea vizibilitãţii.

De asemenea, în Moldova, Dobrogea, Muntenia și Oltenia, la început vor fi ploi, care se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare.

Vântul va prezenta intensificări temporare, cu rafale de 45...55 km/h. Local se va forma ghețuș.

Vremea se va răci accentuat, devenind deosebit de rece pentru această dată, geroasă noaptea și dimineața, mai ales în regiunile nordice și centrale.

Evaluare Națională pentru copiii cu autism. Elevii cu CES, condiții speciale... Una dintre bătrânele din azilul groazei din Timiș a murit pe patul de spital! Femeia nu primise tratament pentru bolile ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x