Antena Căutare

COD GALBEN DE PLOI SI VIJELII! Vezi care sunt zonele vizate!

Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat atentionarea meteo cod galben de ploi pentru Bucuresti si 28 de judete.

Atentionarea este valabila astazi, 6 iunie, pana la ora 18:00, cand se vor produce descarcari electrice, intensificari ale vantului, averse insemnate cantitativ si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 15 litri pe metrul patrat si izolat 30-40 de litri pe metrul patrat.

Codul galben vizeaza Bucurestiul si judetele Maramures, Salaj, Cluj, Alba, Hunedoara, Sibiu, Mures, Bistrita-Nasaud, Harghita, Covasna, Brasov, Prahova, Dambovita, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea, Galati, Vaslui, Bacau, Neamt, Iasi, Botosani si Suceava.

Hidrologii au emis, de asemenea, o avertizare de inundatii, fiind vizate bazinele hidrografice Viseu, Iza, Somes, Mures, Olt, Prahova, Arges, Siret, Jijia si raurile din Dobrogea.

FOTO: Intact Images

Prima strada din Romania care se spala singura e la Timisoara si se inaugureaza maine... VIDEO! Sute de gospodarii, distruse de furtunile puternice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x