Antena Căutare

Codul portocaliu de inundatii pe raurile Prahova si Barlad, prelungit. Grindina in Constanta

Ploile abundente din ultimele zile fac in continuare ravagii in partea de sud-est a tarii. Astfel, raurile Prahova si Barlad sunt in pericol de a iesi din matca, in timp ce in centrul si nordul Constantei vor fi ploi insotite de grindina.

Hidrologii au instituit, joi, codul portocaliu de inundatii pe cursul superior al Prahovei si pe raul Barlad si afluentii sai, avertizarea emisa in urma cu o zi fiind si ea prelungita, anunta Administratia Nationala "Apele Romane".

"Avand in vedere situatia hidrometeorologica si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 24 de ore, se actualizeaza avertizarea hidrologica 11 din 23 mai, dupa cum urmeaza: se mentine cod portocaliu pe Motru si pe afluentul sau Cosustea (judetul Mehedinti) si pe Teleajen si pe Cricovul Sarat (judetul Prahova); se instituie cod portocaliu pe raurile din bazinele hidrografice Prahova superioara si Barlad si afluentii sai din judetul Vaslui, Galati si Vrancea", se arata in textul avertizarii hidrologice de joi, citat de Mediafax.

In plus, Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat joi o avertizare de grindina pentru nordul si centrul judetului Constanta, in intervalul 15:10 - 16:10.

Meteorologii au emis un Cod Portocaliu de ploi si vijelii: 12 ore de precipitatii torentiale

Foto: Intact Images

"Legea armelor", modificata: Permis de port-arma, pe 2 ani in loc de 5... VIDEO! Opt ani de la tragedia de la Mihailesti! Elena si Ionut, nu v-am uitat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x