Antena Căutare

Copiii sunt în pericol! Şobolanii imenşi de la "Păcii" au ieşit la soare, în parcul de lângă metrou

După ce, la începutul anului, hingherii primăriei au eliminat câinii vagabonzi din zonă, alte animale "prietenoase" le-au luat locul. Dimensiunea acestora te oripilizează la simpla vedere a fotografiilor.

După ce, la începutul anului, hingherii primăriei au eliminat câinii vagabonzi din zonă, alte animale "prietenoase" le-au luat locul. Dimensiunea acestora te oripilizează la simpla vedere a fotografiilor.

În curând, ar putea să semene cu "cel mai bun prieten al omului", ținând cont că dimensiunile acestora se modifică de la o zi la altă.

Părculețul de la gura de metrou "Păcii" a devenit raiul șobolanilor. Acestia o duc atât de bine, încât ar putea fi confundate foarte uór cu nişte animale domestice. Rozătoarele reprezintă un adevărat pericol pentru locuitori si cei care se plimbă în zonă.

Copiii sunt cei mai expuși. Aceștia pot fi mușcați de aceste animale, cunoscute fiind ca purtătoare ale unor boli periculoase.

FILMUL morţii lui Dan Condrea: Cum şi-a petrecut patronul Hexi Pharma ultimele clipe din viaţă... Imaginile de dinaintea morții. Ultimele secvențe cu Dan Condrea în viață!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x