Antena Căutare

Copiii unui preot din Botoșani, la un pas să fie arși de vii în propria casă: „A intrat un bărbat peste noi”

Clipe de coșmar pentru doi copii din Botoșani. Cei doi i-au povestit tatălui lor, preot în localitate, că un bărbat necunoscut a intrat peste ei în casă.

Copiii unui preot din Botoșani, la un pas să fie arși de vii în propria casă: „A intrat un bărbat peste noi”
Copiii unui preot din Botoșani, la un pas să fie arși de vii în propria casă: „A intrat un bărbat peste noi” | monitorulbt.ro

Caz cutremurător în localitatea Comănești, din județul Botoșani. Un tâlhar a intrat în casa preotului și ar fi încercat să provoace un incendiu, în încercarea de a-și ascunde urmele.

Localnicii spun că preotul ar fi fost plecat la strâns lucerna alături de soție și trei dintre copiii săi, în momentul în care locuința i-a fost călcată de hoți. Doi dintre copiii părintelui, de doi și opt ani, rămăseseră acasă.

Potrivit monitorulbt.ro, un individ a intrat peste ei și a răscolit totul, în speranța că va găsi ceva de valoare de furat. Când a ajuns în camera în care se aflau copiii, s-a speriat și a dat foc covoarelor, pentru a șterge urmele faptelor sale. Individul a reușit să sară gardul și să se facă nevăzut.

Speriat că întreaga casă ar putea fi cuprinsă de flăcări, copilul în vârstă de opt ani și-a sunat imediat tatăl. Ulterior, minorul a povestit cu lux de amănunte detalii despre bărbatul pe care l-a văzut, astfel încât să se poată contura portretul acestuia.

În primă fază, polițiștii nu au luat măsuri, bănuind că focul ar fi fost pus din greșeală de copii, însă în cursul zilei de vineri Poliția orașului Darabani a anunțat că a deschis o anchetă acest caz pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, conform sursei.

Au fost elevi care au ratat Evaluarea Națională! Din cauza temperaturii, n-au fost primiți la examenul la Matematică... Zboruri reluate către încă trei țări! Unde pot călători românii, fără să intre în izolare, la întoarcere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x