Live acumMireasa
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Copil de 13 ani, căutat de scafandri după ce a plecat la scăldat pe râul Olt! Copilul ar fi fost luat de curenții puternici

Autoritățile sunt în alertă joi seară, după ce un copil în vârstă de 13 ani, care a plecat la scăldat pe râul Olt, în localitatea Dăeşti, a fost dat dispărut. În acest moment, el este căutat de scafandri, întrucât ar fi fost luat de curenţii din barajul din apropiere, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Autoritățile sunt în alertă joi seară, după ce un copil în vârstă de 13 ani, care a plecat la scăldat pe râul Olt, în localitatea Dăeşti, a fost dat dispărut. În acest moment, el este căutat de scafandri, întrucât ar fi fost luat de curenţii din barajul din apropiere, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Citește și: Tragedie în zona Regie din Capitală, miercuri dimineaţă! Un tânăr a murit înecat în Dâmbovița, după ce a încercat să facă o faptă bună

Potrivit sursei citate, băiatul se afla acolo împreună cu alţi trei tineri, care au reuşit să iasă însă din apă şi să anunţe autorităţile.

"Persoana în cauză a fost luată de curenţii de pe râul Olt, în amonte de CHE Dăeşti. Operaţiunea de salvare este destul de dificilă pentru că apa este tulbure după ploile din ultimele zile, iar zona de căutare este foarte extinsă", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, potrivit Agerpres.

Citește și: Copilul de șapte ani, care s-a înecat de Crăciun la ștrandul din Deva, a murit! Micuțul s-a stins din viață după două săptămâni de suferință

Băiatul este căutat de scafandrii ISU, în zonă fiind trimise şi un echipaj de pompieri cu o barcă şi o ambulanţă SMURD. Pentru a uşura operaţiunea de căutare a fost redus şi debitul de uzinare/deversare din baraj la jumătate, dar salvatorii sunt sceptici în privinţa şanselor ca băiatul să fie găsit în viaţă.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro