Copil din Brașov, târât cu mașina de mama care l-a abandonat pentru a-i da o lecție! „Mami meu, nu mă lăsa”

 
+2 click pentru
galerie

Lecţie şocantă dată de o mamă fiului ei! Copilul s-a ales cu răni grave la cap, după ce a fost târât cu maşina de propria mamă pe stradă, sub privirile uluite ale martorilor. Femeia spune că a vrut să-şi "disciplineze" fiul neastâmpărat. S-a ales cu dosar penal şi poate fi decăzută din drepturi!

Scena greu de închipuit s-a petrecut în localitatea Vulcan. Într-un exces de furie, femeia şi-a dus copilul de 8 ani spre maşină, hotărâtă să îi dea o lecţie pentru. obrăznicie. L-a urcat în autoturism şi a demarat în trombă. L-a ameninţat că dacă nu se cuminţeşte îl abandonează. La un moment dat a oprit autovehiculul şi l-a sos cu forţa pe copil. L-a lăsat în mijlocul străzii, iar ea a urcat din nou în maşină.

Citește și: O mamă din București și-a violat copiii de 3 și 7 ani, pe videochat! Cine o plătea ca să batjocorească minorii în fața camerei

Speriat, băieţelul s-a agăţat de portieră, în timp ce maşina mergea. Martorii povestesc că micuţul ar fi fost târât câţiva metri pe asfalt.

"L-a scos din mașina pe partea dreapta, s-a suit în mașina, a plecat și l-a lăsat. Copilul plângea „mami meu nu mă lăsa! Mami meu nu mă lăsa" „aici te las să îţi facă rău!"

În cele din urmă femeia s-a speriat, a oprit şi a aşteptat ca medicii să îi acorde copilului primul ajutor. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje SMURD şi de poliţie.

Politiştii continuă cercetările în acest caz, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. Cazul a ajuns şi în atenţia celor de la protecţia Copilului.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI