Antena Căutare

Cornel Fugaru s-a stins din viata

Internat joia trecuta la spitalul Elias, cu o afectiune foarte, grava, compozitorul nu a mai putut fi salvat, el decedand pe parcursul zilei de astazi.

Cornel Fugaru a incetat astazi din viata la spitalul Elias, acolo unde era internat inca de joi. Saptamana trecuta el a fost dus de urgenta la spital, aflandu-se intr-o stare foarte grava, insa purtatorul de cuvant al institutiei sanitare nu a dat detalii despre afectiunea compozitorului.

Ulterior, Vlad Fugaru, fiul artistului, a declarat ca tatal sau fusese diagnosticat cu cancer in urma cu 8 ani, insa a reusit sa duca boala pe picioare pana in urma cu ceva timp. Vestile bune au venit din partea lui Horia Moculescu, cel care si-a vizitat in week-end colegul lui de breasla, si care a declarat ca starea de sanatate a lui Cornel se ameliorase. Se pare ca a momentul la care fostul sot al Marianei Moculescu facea referire a fost doar un episod in care simptomele s-au mai atenuat, insa cauzele care au declansat afectiunea se pare ca nu au incetat sa existe.

Udrea obliga primariile sa inceapa proiectele finantate prin POR la 6 luni de la semnare... Cod galben de canicula in toata tara. Vezi cum va fi vremea in urmatoarele 3 zile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x