Căutare Live

Tu știai asta? De ce se ia temperatura la intrarea în magazine. Nelu Tătaru vine cu răspunsul: "Este un moment în care noi trebuie să gestionăm un minim triaj epidemiologic"

Probabil toată lumea s-a întrebat de ce este necesară măsurarea temperaturii la intrarea în magazinele mari, mai ales că tempertura corprorală poate varia în funcție de activitatea pe care ai desfășurat-o, sport de exemplu. Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, susţine necesitatea măsurării temperaturii la intrarea în spaţiile închise și vine și cu o lămurire în acest sens.

Tu știai asta? De ce se ia temperatura la intrarea în magazine. Nelu Tătaru vine cu răspunsul: "Este un moment în care noi trebuie să gestionăm un minim triaj epidemiologic"

Acesta a declarat că o astfel de măsură fiind considerată "un minim triaj epidemiologic".

Atenție la ce mască de protecție cumperi! Ce informații esențiale trebuie să verifici, pe etichetă


Tătaru a declarat, vineri, la Iaşi, că măsurarea temperaturii în special la accesul în marile magazine reprezintă o formă de protecţie pentru toţi clienţii, inclusiv pentru cei care ar putea avea peste 37,3 grade Celsius.

Președintele CJ Vaslui refuză cu vehemență masca: "Nimeni nu mă poate obliga să mă prostesc și eu"


"În orice spaţiu închis trebuie să avem un control, că vrem sau nu vrem. Este bine pentru noi. Este un moment în care noi trebuie să gestionăm un minim triaj epidemiologic. Este un minim triaj.

Guvernul a aprobat măștile gratuite! Care sunt românii ce vor beneficia de acest privilegiu

Noi o temperatură ne-o luăm şi acasă. Acea exprimare nefericită 'termoscanner'... Nu există. Este un termometru digital cu care noi luăm o temperatură. Are o marjă de eroare...

Tocmai de aceea am dus-o la 37,3, dar se poate după un moment de două- cinci minute să reluăm această temperatură. Este o protecţie pentru fiecare dintre noi, inclusiv pentru cel care are temperatura mai mare de 37,3, pentru că singur sau cu ajutorul medicului de familie să îşi gestioneze acel moment ", a afirmat Tătaru.

Președintele CJ Vaslui refuză cu vehemență masca: "Nimeni nu mă poate obliga să mă prostesc și eu"... Ce se întâmplă cu elevii de bacalaureat în perioada următoare? Nu vor participa la cursurile de pregătire, în şcoli...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x