Antena Căutare

Unde vor putea ieși românii, de pe 15 mai! Va trebui respectată o condiție! Destinațiile ce vor rămâne strict interzise! VIDEO

Primele măsuri de relaxare în lupta împotriva răspândirii noului coronavirus în România ar putea apărea după 15 mai, dar numai dacă până atunci vom depăşi vârful pandemiei. Câteva destinații ar putea redeveni disponibile pentru români. 

Potrivit ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, după 15 mai, am putea fi obligaţi să purtăm mască şi mănuşi.

În plus, ar putea fi reluate cursurile, ar putea fi redeschise magazinele mici şi parcurile, dar în niciun caz nu vom putea merge la mall, la meci sau la concert.

„Transpiram din toţi porii, nu puteam să respir, nu îmi mai simţeam degetele. Soția mea a început să plângă”. Un medic care a operat o fetiță bolnavă de COVID-19, mărturie emoționantă! VIDEO

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a negat posibilitatea ca persoanele peste 65 de ani să fie despărţite de familii. Propunerea apare într-un document cu antentul Institutului Matei Balş.

În alte ţări europene a început deja relaxarea restricţiilor. Chiar astăzi, Germania a redeschis magazinele mici şi, parţial, şcolile. Polonia a permis accesul în parcuri şi în păduri, Cehia a deschis pieţele în aer liber, iar Norvegia a descuiat porţile grădiniţelor.

Rămâne un mare semn de întrebare: relaxarea va expune tot mai mulţi oameni şi încă nu se ştie dacă pacienţii vindecaţi de COVID-19 se pot infecta din nou.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de coronavirus în România, precum și al cazurilor de infectare, aici!

„Transpiram din toţi porii, nu puteam să respir, nu îmi mai simţeam degetele. Soția mea a început să plângă”. Un medic c... „Poți să le dai și 200 de amenzi! Dacă e să fie un infectat aici, în două zile, e totul infectat!”. Un polițist a dat că...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x