Antena Căutare

Inima i s-a oprit la doar 44 de ani. Cosana era medic cardiolog și a făcut infarct în spitalul în care era de gardă

Cazul Cosanei, medicul cardiolog care a murit în timp ce se afla de gardă la Spitalul Clinic Județean Arad, a întristat întreaga României. Cosana Claiciu avea 44 de ani și s-a prăbușit la pământ chiar în spital. În mai puțin de o lună, pe 13 noiembrie, ar fi împlinit 45 de ani. 

Cazul Cosanei, medicul cardiolog care a murit în timp ce se afla de gardă la Spitalul Clinic Județean Arad, a întristat întreaga României. Cosana Claiciu avea 44 de ani și s-a prăbușit la pământ chiar în spital. În mai puțin de o lună, pe 13 noiembrie, ar fi împlinit 45 de ani.

Medicul care a salvat numeroase inimi n-a mai avut suflare. A murit din cauza unui stop cardio-respirator chiar în timpul orelor de lucru.

Inima i s-a oprit la doar 44 de ani. Cosana era medic cardiolog și a făcut infarct în spitalul în care era de gardă

Cosana și-a început tura și a început să se plângă că îi e rău. Apoi, starea ei s-a tot înrăutățit, iar, din nefericire, colegii săi nu au mai reușit să o salveze, informează publicația locală specialarad.ro.

Dispariția doctoriței i-a șocat pe toți apropiații, iar contul său de Facebook s-a umplut la scurt timp de zeci de mesaje de condoleanțe.

Imaginile fac înconjurul lumii! Român, erou la Paris, după ce a salvat un francez rănit într-un grav accident rutier... Medic cardiolog, mort de inimă în spital. Cazul Cosanei stârnește reacții: "Doctorii fac gărzi în plus. E vorba de ...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x