Antena Căutare

Cristian Cioaca nu a fost niciodata examinat psihologic, dupa disparitia Elodiei Ghinescu

Cristian Cioaca nu s-a intalnit niciodata cu psihologii de la IPJ Arges. Asta inseamna ca de aproape cinci ani, de cand a fost transferat aici, politistul nu a fost expertizat psihologic.

Sefii lui Cioaca spun ca acesta nici nu trebuia sa treaca pragul psihologilor mai devreme pentru ca, a fost pus la dispozitia anchetatorilor in cazul disparitei sotiei sale.

“Era pus la dispozitia cadrelor. Nu a fost expertizat pentru ca in astfel de situatii, politistii trebuie sa treaca examenul o data la cinci ani. Nu purta nici pistol, nu i se dadea voie sa conduca masinile unitatii, nu efectua munca de cercetare panal, nu dadea sanctiuni contraventionale”, a declarat comisarul-sef Danut Dinu, de la IPJ Arges.

Ieri, judecatorii care au decis ca Cristian Cioaca sa ramana dupa gratii au cerut ca fostului politist sa-i fie facut un examen psihologc.

Foto: Intact Images

Un fazan a provocat un grav accident rutier, in judetul Timis... Doi cadeti din Constanta, studenti pentru trei luni la una dintre cele mai prestigioase academii navale din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x