Antena Căutare

Cruzime fără margine, în Maramureș! O mamă și-a aruncat copilul în râul înghețat! Micuțul n-a avut nicio șansă să supraviețuiască

Cruzime fără margini într-o localitate din Maramureș, unde o femeie și-a aruncat copilul nou-născut în râul înghețat. 

Cruzime fără margini într-o localitate din Maramureș, unde o femeie și-a aruncat copilul nou-născut în râul înghețat.

Fapta inimaginabilă a avut loc la Poienile de Sub Munte, din Maramureș, unde a fost descoperit copilul într-o pungă, pe o movilă de nisip, lângă apă. Conform anchetatorilor, copilul fusese născut viu, însă ulterior a murit.

Acum, polițiștii o caută pe femeia care a dat naștere copilului. De asemenea, necropsia a stabilit că bebelușul a venit pe lume viu.

Primarul comunei, Stefan Oancea, a arătat că bebeluşul a fost găsit pe un prund, lângă apă. El a precizat că se va implica pentru înmormântarea bebeluşului. „Eu sper, totuşi, să fie găsită mama, pentru că poate să nu fie din zona. Până nu avem actele legale nu putem face înmormântarea oricum”, a spus Oncea, conform axanews.

Avertisment sumbru din partea meteorologilor pentru 2019! Cum va fi vremea anul viitor: ”Se vor înregistra temperaturi r... Veștile proaste de la meteorologi! Urmează două zile cu ger, vânt și ploaie înghețată! Cum va fi vremea de Crăciun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x