Antena Căutare

A fost atacat de câini și a sărit peste garduri de sârmă ghimpată! Noi detalii uluitoare despre evadarea de la Jilava

Noi detalii uluitoare despre cum a evadat deținutul de la Penitenciarul Jilava au fost făcute publice. Bărbatul a fost atacat de câini, a sărit peste garduri de sârmă ghimpată și a scăpat de o patrulă de poliție căreia i-a atras atenția.

Noi detalii uluitoare despre cum a evadat deținutul de la Penitenciarul Jilava au fost făcute publice. Bărbatul a fost atacat de câini, a sărit peste garduri de sârmă ghimpată și a scăpat de o patrulă de poliție căreia i-a atras atenția.

Deținutul care a evadat din Penitenciarul Jilava este căutat în continuare, la aproape 30 de ore de la dispariția sa. El a evadat în noaptea de miercuri spre joi.

„S-a îndreptat către un gard. Nu s-a oprit la somaţie. Colegul din postul de pază e efectuat un foc”, a spus un angajat al penitenciarului.

Alarma s-a dat puţin după miezul nopţii, când deținutul Valeriu Azamfirei a fost adus de la muncă înapoi în penitenciar. Deşi condamnat la 10 ani pentru tâlhărie, comportamentul l-a calificat să-şi execute pedeapsa în regim semideschis.

„S-au auzit şi două focuri de armă a sărit gardul perimetral, deplasându-se în direcţia comunei Berceni. În afară de gardul de beton, gardul împrejmuitor, mai avem încă trei rânduri de garduri de sârmă ghimpată, de 3 metri jumătate înălţime”, a spus Cristi Erving Micu, purtător de cuvânt al penitenciarului Jilava, potrivit digi24.ro.

Gardurile penitenciarului şi focurile de armă nu l-au putut opri pe deținut, iar întunericul şi topografia zonei au fost de partea lui. Pe stradă, în goana lui, a atras atenţia unei patrule de poliţie. Poliţiştii au încercat să-l legitimeze, însă a reuşit să scape. A fugit 4 kilometri şi s-a refugiat apoi într-un centru de fier vechi.

„A fost atacat de câinii care erau acolo pentru paza depozitului. A fost şi rănit. Chiar a lăsat în urma sa geaca cu care era îmbrăcat”, afirmă Sorin Dumitrașcu, președintele FSANP.

Pentru căutarea lui a fost solicitat şi un elicopter, dar abia după 7 ore de la evadare, deoarece Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunţat cu întârziere incidentul.

De ziua femeii, profesoara lui Răzvan Simion și Dani Oțil din liceu a fost surprinsă într-un mod inedit: "Au fost l... Anunț de ultimă oră pentru elevii claselor a VII-a și a VIII-a! Toți au acest drept, după simularea Evaluării Naționale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x