Antena Căutare

Cum arată călătoria cu metroul în București după intrarea în stare de alertă. Cine sunt persoanele care riscă amenzi până la 2.500 de lei

România a intrat în starea de alertă, iar persoanele care vor să circule cu metroul trebuie să respecte măsuri speciale de securitate, potrivit Antena 3. 

Conform sursei citate, accesul în stații se realizează în mod controlat, iar persoanele care vor să circule cu metroul trebuie să poarte mască. În cazul în care refuză purtarea acesteia, ei riscă să fie amendați cu până la 2.500 de lei.

Deși oamenii și-au luat măsuri de protecție, în multe situații nu se păstrează distanța socială.

Vor curge amenzile! Ludovic Orban, declarații de ultimă oră: „Perioada de mustrare a trecut!”

În toate cele 53 de stații de metrou existente s-a implementat sistemul de plată contactless cu cardul bancar direct la aparatul de taxare pentru a amâna utilizarea bancnotelor

Ludovic Orban, prima reacție cu privire la situația miilor de oameni din Vama Nădlac: „Pur şi simplu a fost un val de venire în ţară”

De asemenea, locurile permise pasagerilor, atât pentru transportul în picioare, cât și pentru trasportul pe scaune în garniturile de tren au fost marcate cu semne vizibile de culoPrin intermediul instalațiilor de sonorizare se fac anunțuri cu privire la toate măsurile luate de autorități.

Starea de alertă a dublat numărul de călători la metrou

Fluxul de călători s-a dublat față de zilele trecute și a ajuns la aproximaiv 150.000 de călători, ca într-o zi obișnuită de august, când mulți se aflau în vacanță.

Înainte de coronavirus, fluxul obișnuit era de 500-600.000 de oameni pe zi. În cazul în care metroul se va aglomera, accesul va fi oprit.

Masca, obligatorie și în autobuze

Și în autobuze masca este obligatorie, accesul se face pe la ușa din față, iar coborârea se va face pe ușile din spate. În autobuzele vor putea intra doar 50% din numărul normal de călători.

Persoanele vindecate de coronavirus rămân cu sechele. Medic de urgență: ”Nu poți să mănânci sau să te miști două-trei să... Patru morți, între care un copil de șapte ani, în urma accidentului din Craiova. Momentul dramatic în care taxiul e lovi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x