Cum arată secția de Pediatrie a unui spital din România. Imaginile groazei, prin ochii unui mame disperate: "Nu am cuvinte... Jale! Vii cu un diagnostic şi pleci cu altele"

 
+5 click pentru
galerie

Despre condiţiile din spitalele din România s-a scris mult, de fiecare dată aceeaşi jale şi condiţii inumane pentru bolnavi. Însă, când vine vorba despre copii, lucrurile devin şi mai serioase, spre disperarea părinţilor care nu au încotro. Fie le risca viaţa pruncilor şi refuza se prezinte la medic, aşteptând o minune dumnezeiască, fie o fac şi cei mici se mai aleg şi cu alte boli "bonus".

Exista o lini subţire între viaţă şi moarte şi, de multe ori, nu ţine doar de priceperea cadrelor medicale. Aşa arăta, în 2016, secţia de pediatrie din Spitalul de Urgenţă de la Reşita.

O mămică disperată a făcut fotografiile publice. pe internet:

"Mai ziceţi ceva.... Spitalul de Urgenţă Reşita, secţia pediatrie. Conditi ... nici nu am cuvinte... Jale! Vii cu un diagnostic şi pleci cu altele. Shar, poate vede cineva şi se iau măsuri", scria femeia, în speranța că cine trebuia să vadă va face ceva în acest sens.

Și nimic nu pare să se fi schimbat...

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe