Antena Căutare

Cum era Aura Ion? Iată cum o descrie fosta dirigintă!

Aura Ion era un înger de fată, o tânără care voia să schimbe lumea și să-și ajute semenii. Când credea că avea toată viața înainte și mii de vise pe care dorea să le transforme în realitate, a pierit într-un tragic accident aviatic.

Aura Ion era un înger de fată, o tânără care voia să schimbe lumea și să-și ajute semenii. Când credea că avea toată viața înainte și mii de vise pe care dorea să le transforme în realitate, a pierit într-un tragic accident aviatic.

Diriginta fetei din liceu, cea care a ”pus” câteva cărămizi la educația acesteia, citează Libertatea.

"Eu am fost diriginta ei timp de patru ani de zile. Era o fetiţă foarte liniştită şi citea foarte mult, aproape tot timpul... chiar şi în recreaţii. Ştiu că era pasionată de literatură, filosofie, dar şi de operele ştiinţifico-fantastice. Avea numai note mari, era una dintre premiantele clasei. Eu predam matematică şi era conştiincioasă chiar şi la această disciplină. Dar un copil care să citească atât de mult nu am mai avut"
, a povestit Sanda Molnar, fosta dirigintă a Aurei Ion.

De asemenea, încă din acea perioadă își dorea cu ardoare să devină cineva, să facă ceva remarcabil.

"Era o fată foarte închisă, dar îmi amintesc acum că stăteam de vorbă cu ea şi îmi spunea că ar vrea să iasă din mediul în care era. Îşi dorea să ajungă ceva. Din păcate, provenea dintr-o familie mai săracă şi cu patru copii. Nu i-a fost deloc uşor pentru că o duceau foarte greu cu banii şi, fiind al doilea copil, trebuia să aibă grijă mereu de fraţii mai mici. Părinţii ei s-au ocupat de toţi patru şi au făcut eforturi omeneşti să îi întreţină. La un moment dat, tatăl ei nu a mai avut serviciu, fiind şomer, iar mama ei a plecat un timp la ţară ca să muncească şi să aducă bani acasă, iar apoi s-a angajat pe undeva prin Berceni"
, a mărturisit Sanda Molnar.

VIDEO | Imagini emoționante cu Aura Ion, când era copil! La doi și 11 ani... ULUITOR! Adrian Iovan a murit exact când avea 666 de zile de zbor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x