Antena Căutare

Bombă. Cum poţi primi salariu mai mare în România! Ce trebuie să faci pentru o leafă mai mare!

Subiectul creșterii salariului minim face înconjurul presei de aproximativ două luni, iar fiecare nouă declarație de la Guvern aduce modificări asupra acestuia

Subiectul creșterii salariului minim face înconjurul presei de aproximativ două luni, iar fiecare nouă declarație de la Guvern aduce modificări asupra acestuia.

Din septembrie și până acum, mărirea salariului minim pe economie a căpătat diverse forme, în funcție de sursa. Dacă acum câteva săptămâni se vorbea de o posibilă creștere de la 1 noiembrie, acum românii ar urma să primească măriri salariale de la 1 decembrie.

Cu alte cuvinte, dacă ai făcut Politehnica și ai ajuns să lucrezi într-un magazin de haine, ai putea să-ți iei adio de la diferențierea salarială promisă, chiar dacă ai studii superioare.

Diferențierea salarială în funcție de studii și vechime aduce critici și pe plan internațional. Camera de Comerț Germană (AHK) contestă această diferențiere, deoarece legarea salariului minim de o diplomă nu are sens în opinia lor. „Legarea salariului minim de o diplomă nu își are sensul, în opinia noastră, pentru că nu este vorba în primul rând de ceea ce a învățat sau studiat o persoană, ci de ceea ce realizează efectiv”, susțin aceștia.

De asemenea, investitorii germani cred că diferențierea în funcție de vechime ar putea fi chiar contraproductivă, deoarece respectiva categorie profesională va părea mai puțin atractivă pentru angajatori.

Revoltător! Medicul care i-a salvat viața actorului Florin Busuioc este șomer. De ce refuză Spitalul Județean să îl anga... Noutate în şcolile din România! Unităţile de învăţământ vor fi nevoite să-i primească în şcoli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x