Antena Căutare

Cum va arăta cel mai spectaculos pod, care va fi construit în România! Golden Gate-ul din țara noastră va fi cu adevărat spectaculos!

Cel mai ambițios proiect de infrastructură din România de după Revoluție prinde contur. Podul suspendat de la Brăila, supranumit și Golden Gate-ul țării noastre, pentru că va semăna cu cel din Statele Unite, va fi gata în trei ani, promit autoritățile.

Cel mai ambițios proiect de infrastructură din România de după Revoluție prinde contur. Podul suspendat de la Brăila, supranumit și Golden Gate-ul țării noastre, pentru că va semăna cu cel din Statele Unite, va fi gata în trei ani, promit autoritățile. În timp ce unii îl văd ca pe un scenariu SF, proiectanții spun că va fi o construcție unică- cel mai lung pod din țară și al treilea din Europa. În plus, prin alte conexiuni rutiere aflate în plan, va ajuta trei regiuni să se dezvolte. Toate cu un cost pe măsură, însă!

Visul românilor de a traversa Dunărea pe un pod și nu doar cu bacul la Brăila, ar putea deveni realitate. Pe o vreme mohorâtă, zeci de muncitori lucrează la fundație. Nu au timp de pierdut, mai ales că discuțiile privind termenul de execuție sunt controversate.

Podul suspendat de la Brăila va avea o lungime totală de 1.974 de metri, adică aproape 2 kilometri. Dintre care deschiderea centrală va avea mai bine de 1000 de metri. Asta înseamnă că va fi al treilea pod din Europa, după distanţa dintre cei doi piloni de susţinere.

Golden Gate-ul României va avea o înălțime de 38 de metri de la nivelul maxim de inundație al Dunării. Iar pentru construcția se vor folosi cantități uriașe de materiale.

Au început înscrierile la grădiniţă pentru grupa mică! Metoda, care a făcut să izbucnească un mare scandal... Accident grav în Vâlcea cu un microbuz de persoane. Sunt cinci victime. A fost declanșat PLanul Roșu de intervenție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x