Antena Căutare

Cursuri suspendate, in mii de scoli. Vezi in ce judete!

Ministerul Educatiei a anuntat suspendarea, luni si marti, a cursurilor din invatamantul preuniversitar in toate scolile din judetele Gorj, Giurgiu, Mehedinti si Vrancea. In Dolj si Olt suspendarea e valabila doar pentru ziua de luni. In Buzau vor fi inchise luni doar scolile din mediul rural. Iar in Bucuresti se tin cursuri.

La nivel national luni vor fi inchise peste 3.500 de unitati de invatamant, din cauza vremii nefavorabile.

Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului a reamintit fapul ca, la nivelul fiecarui judet, conducerea Inspectoratului Scolar este parte componenta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta (CJSU) si poate decide, in functie de evolutia vremii, suspendarea cursurilor.

Din momentul in care CJSU ia o hotarare cu privire la desfasurarea sau suspendarea cursurilor scolare, inspectoratul scolar judetean este responsabil de informarea corecta si prompta a opiniei publice cu privire la situatia specifica din fiecare comunitate locala, informeaza Ministerul.

Foto: Intactimages

Premierul a convocat un comandament de urgenta in Vrancea... Deszapezire extrema: Genistii detoneaza troienele de pe DJ 252...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x