Antena Căutare

Cutremur după cutremur, joi, în România! Ce magnitudini au avut seismele și unde s-au simțit

Cutremur după cutremur, joi, în România. Două seisme cu magnitudini de peste 3 grade pe scara Richer s-au produs, la câteva ore distanță, în zona Vrancea.

Cutremur după cutremur, joi, în România! Ce magnitudini au avut seismele și unde s-au simțit

Potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), primul cutremur, cu magnitudinea 3,3, s-a produs la ora locală 5:54, la o adâncime de 148 kilometri în apropierea oraşelor Braşov (63 km est), Ploieşti (78 km nord -est), Bacău ( 114 km sud), Brăila (128 km vest), Galaţi (128 km vest) şi Bucureşti (131 km nord).

Cel de-a doilea cutremur, cu magnitudinea 3,1, a avut loc la ora locală 12:04, la o adâncime de 122 de kilometri, în apropierea oraşelor Ploieşti (67 km nord-est), Braşov (67 km est) şi Bucureşti (119 km nord).

„Stooop!”. Un braț de excavator se oprește în aer și apar ochi de copil, plini de spaimă. Tatăl leșină! „E fetița mea, e fetița mea!”. Gabriela are o singură întrebare

În luna aprilie, în România, au fost înregistrate 32 de cutremure cu magnitudini între 2 şi 5.

Cel mai semnificativ seism din acest an s-a produs în data de 31 ianuarie, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 121 de kilometri, şi a avut o magnitudine de 5,2. Cutremurul a fost resimţit şi la Bucureşti.

Avertismentul celui mai cunoscut seismolog român! Mărmureanu: "Va avea loc un mare cutemur, dar va fi mai târziu"

Un cutremur mai puternic, cu magnitudinea 5, s-a produs sâmbătă, la ora locală 1:04, în zona seismică Vrancea, judeţul Galaţi, potrivit informaţiilor publicate de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Alertă! Botoșani este aproape să devină al doilea mare focar de coronavirus, după Suceava... O angajată a Metrorex, confirmată cu coronavirus! Mesajul companiei! „Am început dezinfectarea!”...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x