Antena Căutare

Cutremur în România, miercuri dimineață, produs în zona Vrancea. Ce magnitudine au înregistrat seismologii

Un nou cutremur s-a produs miercuri dimineața, la ora locală 4:35, în zona seismică Vrancea. Potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului. Seismul a avut magnitudinea de 2,8 pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 105 kilometri. 

Cutremur în România, miercuri dimineață, produs în zona Vrancea. Ce magnitudine au înregistrat seismologii
Cutremur în România

Citește și:

Bilanțul cutremurului din Albania a crescut. 13 persoane au murit, iar alte 600 au fost rănite. Imagini terifiante surprinse din Albania

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 89km E de Brasov, 93km S de Bacau, 104km NE de Ploiesti, 106km V de Galati, 109km NV de Braila, 153km N de Bucuresti, 172km SV de Iasi, 177km NE de Pitesti, 202km E de Sibiu, 215km SV de Chisinau.

13 morți după un cutremur major în Albania, urmat de numeroase replici

Cel puţin 13 persoane au decedat marţi în Albania în urma unui cutremur cu magnitudinea 6,4, cel mai puternic produs în această ţară în ultimele decenii, informează Reuters şi AFP. Mai multe clădiri s-au prăbuşit, iar circa 600 de persoane au fost rănite, unii locuitori fiind prinşi sub dărâmături.

Seismul a avut magnitudinea 6,4 iar epicentrul s-a situat la 30 de kilometri de Tirana. Câteva clădiri s-au prăbuşit în marele oraş Durres, unde zeci de oameni ar putea fi prinşi sub dărâmături.

Cutremurul a fost urmat, într-un interval de 10 minute, de două replici cu magnitudine de peste 5. El a fost resimţit şi în Serbia, Macedonia de Nord, Bosnia şi în sud-estul Italiei.

În luna septembrie, tot în Albania, sute de case au fost avariate în urma unui alt seism, de intensitate mai redusă.

Accident teribil în București! Un Lamborghini și un BMW s-au zdrobit în cartierul Ferentari. Cum arată mașinile de sute ... Școlile și grădinițele nu sunt obligate să obțină autorizație ISU de incendiu. “Nu mai depinde de obținerea autorizației...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x