Antena Căutare

De Ziua Națională a României, pasagerii au degustat vinuri românești la înălțime

Carrefour România a surprins pasagerii unui zbor Wizz Air cu o degustare la înălțime chiar de Ziua Națională.

colaj Marilena Ardelean, expert vinuri, în ie, vorbind în avion wizz air, stewarzi care desfac sticle de vin și le dau călătorilor Galerie
Carrefour România a oferit călătorilor Wizz Air o degustare la înălțime | Antena 1

„<<Deschidem Vinul Românesc>> aduce o nouă premieră”, spune Narcis Horhoianu, reprezentant Carrefour România. De 1 decembrie, Carrefour a furnizat o gamă largă de vinuri românești pentru zborul Wizz Air Treviso - București.

Deschidem Vinul Românesc la înălțime. Pasagerii au făcut degustare în aer

Călătorii, români sau străini, care au ales Wizz Air să călătorească de la Treviso la București, s-au putut bucura de o selecție autohtonă la mare înălțime. „Vom scrie o pagină de istorie în ceea ce privește vinul românesc!” a împărtășit călătorilor Marinela Ardelean, expert în vinuri.

Gama variată de vin românesc este „la înălțime”. Vinurile autohtone ocupă locul IV la creșterea producției de vin și este iubit atât de amatori, cât și de profesioniști.

„Oriunde mergem să fim mândri că suntem români”, a declarat unul dintre pasageri, mișcat de surpriza de la înălțime.

„La mulți ani românilor!” le-a transmis o tânără călătoare.

„Mulțumim Carefour”, a spus un alt călător, apreciind gestul făcut de reprezentanții supermarketului în Ziua Națională a României.

„Vrem ca acest sentiment să cuprindă fiecare client care alege selecția noastră”, îi invită reprezentanții Carefour România pe toți cei care le treg pragul.

O româncă a fost desemnată „Omul Anului” în Marea Britanie. Cu ce se ocupă femeia: „Ne face ziua mai frumoasă“... De ziua României, trei sportivi cu dizabilități au cucerit vârful Kilimanjaro. Cum au reușit să ajungă pe ”acoperișul lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x