Live acumFilm: Scurtcircuit (Romania 2017)
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Răsturnare de situație în urma negocierilor cu Orban. Restaurantele vor fi deschise ”în câteva zile”

Restaurantele vor fi deschise în câteva zile, potrivit anunțului făcut de președintele Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România. 

Potrivit Antena 3, președintele Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România a declarat că premierul Ludovic Orban va permite redeschiderea restaurantelor.

"În urma solicitărilor HORA şi a celorlalte asociaţii din industrie, Guvernul României a organizat astăzi o întâlnire în care s-a decis constituirea unei comisii alcătuite din reprezentanţi de la Ministerul Economiei, în speţă domnul Răzvan Pîrjol (coordonatorul Direcţiei Turism din Ministerul Economiei, n.r.), de la Ministerul Sănătăţii şi de la ANSVSA, împreună cu reprezentanţi ai patronatului din industrie, urmând ca în zilele următoare, vineri-sâmbătă, să alcătuim un set de reguli care trebuie respectate de jucătorii din industrie, iar în perioada imediat următoare premierul să implementeze aceste reguli - vorbim în speţă despre redeschiderea restaurantelor.

Efectele secundare ale pandemiei de coronavirus. Copiii, cei mai afectați: ”Va duce la o îmbolnăvire accentuată!”

Este un apel al premierului la responsabilitate şi împreună cu industria se doreşte alcătuirea acestui set de reguli. Noi avem deja un set de reguli pe care împreună cu cei trei reprezentanţi ai Guvernului îl vom mai analiza încă o dată şi sperăm ca în perioada imediat următoare - cred că e o chestiune de zile - premierul să permită redeschiderea restaurantelor. Nu s-a pronunţat un orizont de timp", a afirmat Daniel Mischie, la Digi 24.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro