Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Petiție online. 20.000 de semnături pentru tânara bătută din Ploiești! Imaginile cu ea ghemuită pe un pat, plină de sânge, fac înconjurul internetului

"Solicit pedeapsa pe viață pentru Robert Gabriel, monstrul care a torturat o tânără de 17 ani din Ploiești", este titlul care semnează petiția online semnată de peste 20.000 de români. Imaginile șocante cu fata bătută de iubit, schingiuită și lăsată în cadă, într-o baltă de sânge, au provocat revoltă pe rețelele de socializare.

"Solicit pedeapsa pe viață pentru Robert Gabriel, monstrul care a torturat o tânără de 17 ani din Ploiești", este titlul care semnează petiția online semnată de peste 20.000 de români.

Imaginile șocante cu fata bătută de iubit, schingiuită și lăsată în cadă, într-o baltă de sânge, au provocat revoltă pe rețelele de socializare.

"Tânăra de 18 ani a trecut printr-o dramă greu de imaginat. Fata a fost bătută cu sălbăticie şi supusă unor chinuri îngrozitoare. Agresorul a filmat fiecare moment, iar imaginile au fost publicate pe contul de socializare. Robert Gabriel a fost încătuşat de poliţiştii din Ploieşt și urmează să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Fata în vârstă de 17 ani a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală, acolo unde medicii legişti au stabilit că are nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale. De fiecare dată când o bătea, agresorul filma cu telefonul mobil

Într-unul dintre clipurile video postate pe Facebook, tânăra de 17 ani este ghemuită pe un pat, plină de sânge, cu numeroase lovituri la cap. În altă filmare, acesta îi sparge un pahar în cap", se arată în textul postat pe site-ul unde a fost lansată petițita online.

Recomandari