Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Bombă biologică în România! Seringi, ace şi alte materiale medicale aruncate la voia întâmplării pe malul râului Suceava

Un depozit ilegal de deșeuri medicale a fost descoperit în Suceava. Cei care au alertat autorităţile au fost chiar localnicii, care au simţit, în ultimele zile, un miros înţepător în zonă.

În urma unu control la depozit, polițiștii și comisarii Gărzii au confiscat în jur de o tonă de deșeuri spitalicești din cabinete medicale care proveneau din Mureş, Alba , dar şi Suceava. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Seringi, ace şi alte materiale medicale cu regim special erau depozitate ilegal în construcţia aflată pe malul râului Suceava. De câteva zile, oamenii care locuiesc în zonă au observat că în depozit se descărcau din mai multe maşini, zeci de saci galbeni. Alertaţi de miros, au anunţat autorităţile.

La faţa locului au ajuns poliţiştii şi inspectorii de la Garda de Mediu. Aceştia au descoperit o tonă de deşeuri medicale, care a fost confiscată.

Angajaţii recunosc situaţia, însă spun că depozitarea deşeurilor era temporară.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor obligatorii de transport, valorificare şi elminare a deşeurilor periculoase.

Recomandari