Antena Căutare

Descinderi in Bucuresti, Ilfov si Timisoara: Sunt vizati mai multi cetateni turci, pentru comert ilegal cu bijuterii

Descinderi la sapte adrese din Bucuresti, Ilfov si Timisoara. Sunt vizati mai multi cetateni turci suspectati ca ar face comert ilegal cu bijuterii folosindu-se de documente fictive, informeaza Antena3.


La actiune participa politisti de la Investigarea Fraudelor, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. Actiunea se desfasoara cu sprijinul Serviciului Roman de Informatii. Peste 100 de kilograme de aur au fost confiscate de politisti, a precizat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

In 9 august, doua persoane care mergeau cu un Volkswagen Passat au fost oprite in trafic, la kilometrul 83 de pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, de trei barbati care se aflau intr-un alt autoturism de culoare neagra.

Acestia aveau fetele acoperite si, prin amenintare, au luat din portbagajul autoturismului oprit cantitatea de 22,7 kilograme de bijuterii. Bijuteriile furate apartin unei firme din Bucuresti, Diamanti Veri, condusa de un cetatean turc, sustineau surse judiciare, care precizau ca aurul nu era asigurat. Prejudiciul creat firmei de bijuterii din Capitala in urma jafului a fost estimat la 650.000 de euro.

Diamanti Veri are capital social minim si este inregistrata intr-un apartament de bloc din Sectorul 4 al Capitalei. Firma a fost infiintata in 15 iulie 2010, de un cetatean turc pe nume Ayhan Numan, nascut in Tarsus, in Turcia, in 1963.

Pe un site destinat comertului cu bijuterii en-gros apare numele unei alte persoane ca fiind reprezentant al firmei, si anume Huseyn Karaback.

Bucuresti: Audieri in noapte la gradinita unde un copil a cazut de la etaj... Lamuriri despre recensamant: CNP-ul nu e obligatoriu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x