Destin frânt într-o secundă! Nimeni nu știa că această copilă de 18 ani se zbătea între viață și moarte. La trei zile de la petrecerea de Crăciun a murit

Ellie Walsh era o adolescentă ca oricare alta, plină de viață, care a petrecut alături de familie și de prieteni de Crăciun. Nimeni nu își imagina că acesta va fi ultima sărbătoare petrecută alături de tânăra de 18 ani.

Ellie Walsh era o adolescentă ca oricare alta, plină de viață, care a petrecut alături de familie și de prieteni de Crăciun. Nimeni nu își imagina că acesta va fi ultima sărbătoare petrecută alături de tânăra de 18 ani. Totul s-a ruinat când fata a început să acuze dureri abdominale de nesuportat. Medicii au descoperit că suferea de cancer în fază terminală. La câteva ore, a murit.

Tânăra a fost supusă unei intervenții chirurgicale, însă nu a supraviețuit.

Mama sa a declarat: „Nu am relizat că Ellie era bolnavă. Avea dureri abdominale de câţiva ani, iar în urmă cu cinci săptămâni, medicii au descoperit că avea o tumoră”.

Foto: lincolnshirelive

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri