Antena Căutare

Deţinutul care a evadat de la un punct de lucru din Timişoara a fost capturat

Deţinutul de la Penitenciarul Timişoara care a fost căutat de forţe de ordine, după ce a evadat, miercuri dimineaţă, de la punctul de lucru unde se afla, a fost capturat la 20 de kilometri de Timişoara, în localitatea Ianova.

Potrivit reprezentanţilor Penitenciarului Timişoara, bărbatul care a părăsit un punct de lucru de la Timişoara a fost identificat şi capturat în localitatea Ianova, judeţul Timiş, de către o echipă de căutare constituită din poliţişti de penitenciare, angajaţi ai Penitenciarului Timişoara. "În legătură cu fapta săvârşită, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. De asemenea, pentru deţinut se va declanşa procedura disciplinară şi, în funcţie de rezultatele acesteia, se vor dispune măsurile legale. Având în vedere că fapta săvârşită este asimilată evadării, reiterăm că aceasta se pedepseşte conform prevederilor art. 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani”, se arată într-un comunicat de presă al Penitenciarului Timişoara. Kovacs Sandor Gyorgy, în vârstă de 36 de ani, condamnat definitiv la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru furt calificat, clasificat în regim deschis, a părăsit, miercuri dimineaţa, punctul de lucru exterior Fan Curier.

Sursa : news.ro

Se strică vremea. Meteorologii, anunț de ultimă oră: ”Vânt puternic în 25 de județe, până joi seară!”... Proteste ale sindicatelor personalului auxiliar din instanţe şi parchete faţă de "iminenta abrogare" a dispozi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x