Antena Căutare

DEZVĂLUIRI ȘOCANTE! Comuniștii au ascuns acest SECRET despre Mihai EMINESCU!

Recent, un alt secret despre Mihai Eminescu a fost divulgat, lucru ce i-a uimit pe mulți. Comuniștii ar fi stat în spatele fabricării unui mit despre celebrul poet.

Recent, un alt secret despre Mihai Eminescu a fost divulgat, lucru ce i-a uimit pe mulți. Comuniștii ar fi stat în spatele fabricării unui mit despre celebrul poet.

După aproximativ 26 de ani a ieșit la iveală faptul că lacul de nuferi de la Ipotești, un important obiectiv turistic național despre care s-a spus că este locul de inspirație al poetului Mihai Eminescu, nu este altceva decât o invenție a comuniștilor.

Totul a început ăn 1988, atunci când membrii partidului se pregăteau să aniverseze 100 de ani de la moartea poetului. Oficialilor din Botoșani li s-a cerut să fie amenajat un lac exact ca acela descris de poet în versurile sale.

Actualul prefect al județului Botoșani, care la vremea respectivă era șeful Oficiului de Gospodărie a Apelor, a povestit cele întâmplate, demonstrând astfel că lacul cu nuferi de la Ipotești nu este altceva decât un mit fabricat.

Surprize plăcute pentru câteva dintre zodii! Horoscopul zilei de 2 noiembrie!... „Vrem să votăm!” au strigat azi românii revoltați din Marea Britanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x