Caz revoltător. O femeie din Cluj a fost testată pozitiv la COVID-19, iar după două zile rezultatul a fost negativ. Cum justifică autoritățile

Marja de eroare a testului COVID s-a dovedit foarte mare în cazul unei femei din Cluj. S-a testat la cerere pentru a pleca în vacanţă în Grecia şi testul a ieşit pozitiv. A fost internată, conform protocolului, iar peste două zile, la insistenţele ei, i s-a făcut un nou test. Stupoare. Rezultatul a fost de data asta negativ. 

Planurile de vacanță ale unei femei din Cluj au fost date peste cap după ce a aflat că ea și fiul ei au fost infectați cu noul coronavirus. A fost internată în spital, iar două zile mai târziu, rezultatul testului a fost negativ.

”Mi-au spus că nu au fost trimise rezultatele pe mail pentru că au fost neconcludente și au fost băgate probele la reanalizat. ”, a povestit femeia.

Elevii vor reveni la școală doar în anumite condiții. Raed Arafat, avertisment pentru părinți: ”Dacă vezi că copilul are febră, tușește, strănută, nu-l trimiți la școală!”

În mod normal, ar fi trebuit să fie recoltate altele. Rezultatele au fost pozitive, iar coșmarul a început.

”Am intrat în izolare, am așteptat DSP-ul, iar apoi am fost internați în spital”, a povestit femeia care a dezvăluit că a insistat să i se facă din nou test gândindu-se că undeva a fost o greșeală. Și a avut dreptate, rezultatele au fost negative, însă n-a fost externată imediat.

Un nou simptom COVID-19 dă peste cap recomandările medicilor: „Se transmite și așa! Masca nu este suficientă”

Află mai multe detalii despre acest caz, dar și cum au justificat autoritățile problema, în clipul de mai sus!

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri