Antena Căutare

Caz revoltător. O femeie din Cluj a fost testată pozitiv la COVID-19, iar după două zile rezultatul a fost negativ. Cum justifică autoritățile

Marja de eroare a testului COVID s-a dovedit foarte mare în cazul unei femei din Cluj. S-a testat la cerere pentru a pleca în vacanţă în Grecia şi testul a ieşit pozitiv. A fost internată, conform protocolului, iar peste două zile, la insistenţele ei, i s-a făcut un nou test. Stupoare. Rezultatul a fost de data asta negativ. 

Planurile de vacanță ale unei femei din Cluj au fost date peste cap după ce a aflat că ea și fiul ei au fost infectați cu noul coronavirus. A fost internată în spital, iar două zile mai târziu, rezultatul testului a fost negativ.

”Mi-au spus că nu au fost trimise rezultatele pe mail pentru că au fost neconcludente și au fost băgate probele la reanalizat. ”, a povestit femeia.

Elevii vor reveni la școală doar în anumite condiții. Raed Arafat, avertisment pentru părinți: ”Dacă vezi că copilul are febră, tușește, strănută, nu-l trimiți la școală!”

În mod normal, ar fi trebuit să fie recoltate altele. Rezultatele au fost pozitive, iar coșmarul a început.

”Am intrat în izolare, am așteptat DSP-ul, iar apoi am fost internați în spital”, a povestit femeia care a dezvăluit că a insistat să i se facă din nou test gândindu-se că undeva a fost o greșeală. Și a avut dreptate, rezultatele au fost negative, însă n-a fost externată imediat.

Un nou simptom COVID-19 dă peste cap recomandările medicilor: „Se transmite și așa! Masca nu este suficientă”

Află mai multe detalii despre acest caz, dar și cum au justificat autoritățile problema, în clipul de mai sus!

Olandez căutat în ţara pentru pentru tentativă de omor şi ameninţare, prins de poliţişti la Voluntari... Răsturnare de situație în cazul preotului care și-a bătut soția în plină stradă. Unde s-a refugiat după ce a fost pedeps...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x