Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Caz revoltător. O femeie din Cluj a fost testată pozitiv la COVID-19, iar după două zile rezultatul a fost negativ. Cum justifică autoritățile

Marja de eroare a testului COVID s-a dovedit foarte mare în cazul unei femei din Cluj. S-a testat la cerere pentru a pleca în vacanţă în Grecia şi testul a ieşit pozitiv. A fost internată, conform protocolului, iar peste două zile, la insistenţele ei, i s-a făcut un nou test. Stupoare. Rezultatul a fost de data asta negativ. 

Planurile de vacanță ale unei femei din Cluj au fost date peste cap după ce a aflat că ea și fiul ei au fost infectați cu noul coronavirus. A fost internată în spital, iar două zile mai târziu, rezultatul testului a fost negativ.

”Mi-au spus că nu au fost trimise rezultatele pe mail pentru că au fost neconcludente și au fost băgate probele la reanalizat. ”, a povestit femeia.

Elevii vor reveni la școală doar în anumite condiții. Raed Arafat, avertisment pentru părinți: ”Dacă vezi că copilul are febră, tușește, strănută, nu-l trimiți la școală!”

În mod normal, ar fi trebuit să fie recoltate altele. Rezultatele au fost pozitive, iar coșmarul a început.

”Am intrat în izolare, am așteptat DSP-ul, iar apoi am fost internați în spital”, a povestit femeia care a dezvăluit că a insistat să i se facă din nou test gândindu-se că undeva a fost o greșeală. Și a avut dreptate, rezultatele au fost negative, însă n-a fost externată imediat.

Un nou simptom COVID-19 dă peste cap recomandările medicilor: „Se transmite și așa! Masca nu este suficientă”

Află mai multe detalii despre acest caz, dar și cum au justificat autoritățile problema, în clipul de mai sus!

Recomandari