Antena Căutare

Dieta PERICULOASĂ "Cenușăreasa" provoacă isterie în rândul tinerelor

Și cine a spus că omul cât timp va trăi pe Pământ, le va încerca pe toate, mare adevăr a grăit. După ce au fost încercate toate dietele posibile, pentru a slăbi, iată că ne lovește una nouă. Lumea modernă le face pe tinere să apeleze la tot felul de rețețe, numai din dorința de a da jos zeci de kilograme. Dorința lor este atât de mare, încât nu-și mai dau seama că încep să se confrunte cu o problemă psihică. Așa se face că cele mai multe tinere ajung în pragul anorexiei.

Un nou model dietetic a luat amploare, este vorba de... dieta "Cenușăreasa". Da, așa cum ați auzit. S-a răspândit în toată lumea, mai exact, vine din Japonia. Această dietă s-a răspândit în tot mai multe țări, cu ajutorul rețelelor de socializare, în special pe Twitter.

Ce trebuie să știți despre dieta "Cenușăreasa"? Că este total nesănătoasă, de a ceea naște tot felul de controverse.

Dieta provoacă tinererele din toată lumea să se înfometeze până la limita anorexiei, pentru a obtine o talie la fel de subțire ca a actriței care o interpreteaza pe Cenușăreasa, Lily James.

Pentru a potoli amploarea acestui fenomen, cei din producția filmului au anunțat că actrițele au purtat corsete care să le ajute să pară mai slabe.

Pentru a avea o greutate "Cenușăreasa", trebuie să ținem cont de înălțimea pe care o avem. De exemplu, cineva cu o înălțime de 160 cm ar trebui să înmulțească 1,60 x 1,60 x 18 , adică va ieși 46 kilograme. Această greutate este considerată prea mică pentru înălțimea de 1.60.

O persoană de 1. 60 cm ar trebui să cântărească 51,2 kg până la 56,3 kg. În film, apare actrița care cântărește 54,8 kilograme și are o înălțime de aproximativ 1.70 cm. Ceea ce nu este un exemplu de urmat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa, kompas.com

O parte din studenții români va sta acasă din cauza gerului și a ninsorii! Cursuri suspendate joi şi vineri!... Anunț de ULTIMĂ ORĂ pentru bucureștenii care au copii la școală și grădiniță! Ce se întâmplă în zilele de joi şi vineri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x