Dieta cu sfeclă roșie. Efecte uluitoare, slăbești în trei zile

Dieta cu sfeclă este una dintre dietele care dau rezultate uluitoare în timp record. După doar 3 zile de regim de regim alimentar, cu sfeclă, vei reuți să slăbești patru kilograme.

Dieta cu sfeclă este una dintre dietele care dau rezultate uluitoare în timp record. După doar 3 zile de regim vei reuși să slăbești patru kilograme.

Dieta cu sfeclă este una dintre dietele care dau rezultate uluitoare în timp record, însă Nutriționiștii recomandă să reintoroduci treptat alte alimente în meniul zilnic.

Beneficiile sfeclei roșii în dietă


Sfeclă roșie are un conținut ridicat de potasiu, vitamina C, fier, cupru, mangan și acid folic și este recunoscută pentru rezultatele rapide pe care le are în curele de detoxifiere a ficatului.

Dieta cu sfeclă roșie. Efecte uluitoare, slăbești în trei zile

Sfeclă roșie are un conținut ridicat de antioxidanți și bioflavonoide, ceea ce înseamnă că dacă o consumi cu regularitate, mai ales în sezonul rece, îți întăreșți sistemul imunitar. Dacă ai stări de anemie, depresie sau oboseală, consumă sfeclă și vei vedea că starea de spirit ti se va schimba radical.

Dieta cu sfeclă nu se ține pe perioade lungi de timp și nu îți este recomandată dacă suferi de diabet sau de afecțiuni ale rinichilor sau ale vezicii biliare. Nutriționiștii spun că un consum excesiv și îndelungat de sfeclă roșie poate cauza anumite afecțiuni.

Chiar dacă are un gust dulce, sfeclă roșie este săracă în calorii - 170 de grame de sfeclă îți furnizează doar 75 de calorii. Pe parcursul dietei, nu ai voie să folosești sare pentru condimentarea alimentelor și trebuie să bei cel puțîn 2 litri de apă în fiecare zi.

Iată în ce constă dietă de 3 zile cu sfeclă roșie

Dieta cu sfeclă roșie - Ziua 1

Mic dejun - Primul mic dejun din timpul dietei cu sfeclă ar trebui să includă o ceașcă de cafea fără cofeină, un pahar cu apă sau un pahar cu ceai neîndulcit sau îndulcit cu miere. Poți consuma aceste băuturi și pe parcursul zilei. Mănâncă jumătate de grapefruit și o felie de pâine integrală prăjită cu unt de arahide (nu mai mult de 2 lingurițe).

Prânz - Poți consumă una dintre băuturile de dimineață, plus o felie de pâine integrală prăjită cu 125 de grame de ton.

Cină - Consumă una dintre băuturile de dimineață, apoi 250 de grame de sfeclă, 250 de grame de fasole verde și 85 de grame de carne. Încheie masă cu un măr mic și 200 de grame de înghețată de vanilie.

Dietă cu sfeclă - Ziua 2

Dieta cu sfeclă roșie. Efecte uluitoare, slăbești în trei zile

Mic dejun - Consumă o ceașcă de cafea, un pahar de apă sau un pahar de ceai, apoi o felie de pâine integrală prăjită, un ou pregătit după bunul plac și o banană.

Prânz - 250 de grame de brânză proaspătă de vacă cu 5 crackersi. Nu uită să bei un pahar de apă sau unul de ceai.

Cină - 250 grame broccoli, 125 grame sfeclă roșie, 150 grame file peste, o banană și 100 de grame de înghețată de vanilie. Bea din nou un pahar de apă sau unul de ceai.

Dietă cu sfeclă - Ziua 3

Mic dejun - Bea una dintre băuturile recomandate și în primele 2 zile de dietă, apoi consumă 5 crackersi, 1 felie de brânză ceddar și 100 de grame de suc proaspăt de mere.

Prânz - o felie de pâine integrală prăjită, un măr mic și un ou fiert tare. Consumă un pahar de apă sau de ceai.

Cină - La ultima masă a dietei cu sfeclă, este recomandat să mănânci 250 de grame de sfeclă roșie, 250 de grame de fasole verde, 250 de grame de ton, un măr mic și 100 de grame de înghețată de vanilie.

Sursa, Ele

Ultimele știri