Antena Căutare

Dispariția Elodiei naște noi controverse. Ce se întâmplă cu copilul avocatei și al lui Cristian Cioacă

Sunt 11 ani de când avocata Elodia Ghinescu a fost dată dispărută, devenit astfel cea mai căutată persoană din România. Deși a fost, ulterior declarată moartă, Cristian Cioacă fiind condamnat la 22 de închisoare, cazul Elodiei pare să fie încă departe de final.

Sunt 11 ani de când avocata Elodia Ghinescu a fost dată dispărută, devenit astfel cea mai căutată persoană din România. Deși a fost, ulterior declarată moartă, Cristian Cioacă fiind condamnat la 22 de închisoare, cazul Elodiei pare să fie încă departe de final.

Un nou dosar rămâne deschis în instanță de familia Elodiei, care face demersuri pentru a ajunge la copilul rămas în grija familiei Cioacă.

Potrivit informațiilor oferite de avocata familiei Ghinescu, la Antena 3, copilul ar fi fost influențat negativ în ceea ce o privește pe mama sa, Elodia Ghinescu.

Dispariția Elodiei naște noi controverse. Ce se întâmplă cu copilul avocatei și al lui Cristian Cioacă

„Familia lui Cristian Cioacă îl influențează pe copil într-un mod negativ cu privire la familia mamei lui. Faptul că i s-a spus de către Cristian Cioacă, de către familia lui, că din cauza doamnei Ghinescu tatăl lui se află în închisoare, copilul s-a schimbat. Doamna Ghinescu, pe lângă faptul că a pierdut-o pe Elodia, mai are și o mare suferință. Nu își poate vedea nepotul. Mama Elodiei apelează la orice soluție pentru a-l vedea pe micuț”, a declarat avocata familiei Ghinescu, potrivit Antena 3.

La toaletă, ca la metrou: Au pus turnicheți la baia publică a unei piețe din Brăila: "Zidurile și tufișurile vor de... E oficial! Mai mulți ani de școală: Elevii vor face 15 clase obligatorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x