Antena Căutare

Doar cu EI poți avea o relație SERIOASĂ! Zodiile pentru care cuplul nu este ceva de joacă!

Oricine își dorește să aibă parte de o relație serioasă, iar alegerea partenerului potrivit joacă un rol extrem de important.

Oricine își dorește să aibă parte de o relație serioasă, iar alegerea partenerului potrivit joacă un rol extrem de important.

Se pare că și zodia joacă un rol extrem de important, căci unii dintre nativi sunt mai predispuși la relații de lungă durată în comparație cu alții.

Taur

Sunteti firi norocoase in ceea ce priveste iubirea, fiind guvernati de Venus. Sunteti mereu optimiste si indiferent de modul in care ati terminat o relatie sau ati fost refuzata, in mod clar sperati la mai bine si nu va demoralizati usor. Sunteti adepta relatiilor de durata pentru ca va doriti o persoana alaturi, careia sa-i oferiti tot timpul afectiunea dumneavoastra.

Balanta

Sunteti vesela si optimista si aveti un farmec aparte, lucru ce atrage foarte multi parteneri. Preferati stabilitatea, cu toate ca uneori mai flirtati nevinovat si mai trageti cu ochiul in alte colturi; doriti doar sa mai condimentati putin relatia.

Citește aici continuarea pentru restul zodiilor!

Veşti importante pentru mii de elevi! Toţi părinţii trebuie să ştie asta! Se întâmplă chiar acum... Meteorologii au prelungit avertizările: Ploi și instabilitate atmosferică accentuată în toată țara! Cât mai ține vremea ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x