Antena Căutare

Alertă în România! Doi poliţişti de frontieră, confirmaţi cu coronavirus

Doi poliţişti de frontieră de la Aeroportul Iaşi au fost confirmaţi cu noul coronavirus, după ce ar fi contactat boala de la un alt coleg, a declarat şeful aerogării ieşene, Cătălin Bulgariu.

Alertă în România! Doi poliţişti de frontieră, confirmaţi cu coronavirus
Coronavirus în România | Inquam Photos / Octav Ganea

Potrivit lui Bulgariu, cei doi angajaţi ai Poliţiei de Frontieră s-ar fi infectat de la un coleg, toţi trei fiind de serviciu la aeroport în aceeaşi tură.

"Totul a plecat, se pare, de la un pasager care a ajuns pe aeroportul din Iaşi cu 40 de grade febră. Mai întâi s-a îmbolnăvit un poliţist, care a fost confirmat pozitiv pe 30 martie. S-au făcut mai multe teste, iar între timp, alţi doi poliţişti de frontieră au fost confirmaţi pozitiv. Se simt bine, nu sunt probleme grave", a declarat pentru News.ro, şeful aeroportului din Iaşi, Cătălin Bulgariu.

El a precizat că sunt pasageri pe Aeroportul Iaşi confirmaţi cu coronavirus încă din 4 martie.

"Doar Dumnezeu ne-a ajutat să nu ne infectăm într-o măsură mai mare aici la Aeroport", a spus Cătălin Bulgariu, directorul Aeroportului Iaşi.

Numărul zborurilor pe aeroportul ieşean a scăzut semnificativ în ultima lună.

În cursul zilei de joi, pe aeroportul din Iaşi au aterizat doar două avioane, dinspre Londra şi Eindhoven.

"Ne-am luat toate măsurile, iar pe fluxul sosiri facem decontaminare cu nebulizator după fiecare cursă", a mai precizat directorul aeroportului Iaşi, Cătălin Bulgariu.


Sursa : news.ro

Mitropolitul Moldovei și Bucovinei combate epidemia de coronavirus cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva. Oamenii, che... Un jandarm din judeţul Argeş, care a fost în Turcia, confirmat cu coronavirus/ El a intrat în contact cu 7 poliţişti, 9 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x