Căutare Live

Doi români care câștigau mereu la păcănele sume fabuloase au fost prinși că măsluiau aparatele

Doi bărbaţi suspectaţi că au manipulat aparate de jocuri de noroc, provocând un prejudiciu de peste 85.000 de lei, au fost reţinuţi în urma unei acţiuni a poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Piteşti, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Aparate de joc

Potrivit unui comunicat transmis joi de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, unul dintre suspecţi are 40 de ani şi este din Piteşti, iar celălalt are 55 de ani şi este din Câmpina, judeţul Prahova. Ei sunt cercetaţi pentru fraudă informatică şi acces ilegal la un sistem informatic, precum şi pentru folosirea într-o sală de jocuri a unui dispozitiv pentru alterarea elementelor de şansă şi metodelor de selecţie ale aparatelor de jocuri de noroc.

"Din cercetări s-a stabilit că începând cu luna martie 2017 până în prezent, cei doi bărbaţi, cu ajutorul unei alte persoane, precum şi cu complicitatea unor operatori din săli de jocuri de noroc, ar fi alterat şansele de câştig ale unor aparate de jocuri de noroc, obţinând câştiguri ilicite, evaluate până în acest moment al cercetărilor la peste 85.000 de lei", se arată în comunicat.

IPJ Argeş precizează că în seara zilei de 11 februarie, pentru probarea activităţii infracţionale, a fost realizată în judeţul Timiş o acţiune de prindere în flagrant a celor doi suspecţi în timp ce se aflau într-o sală de jocuri, unde unul dintre ei realizase un câştig de peste 15.000 de lei prin utilizarea unor metode ilegale.

"Totodată, pentru administrarea de probatoriu, în ziua de 12 februarie au fost realizate patru percheziţii domiciliare la locuinţele celor în cauză, din Piteşti, judeţul Argeş, respectiv Câmpina, judeţul Prahova. Cu ocazia activităţilor au fost descoperite şi ridicate sume de bani şi bunuri, constând în sumele de aproape 18.000 de lei, peste 1.500 de euro, telefoane mobile, cartele SIM, micro-căşti bluetooth, suporţi de memorie, dispozitive electronice artizanale de programare a componentelor electronice ale aparatelor de jocuri de noroc", se menţionează în comunicat.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunere de arestare preventivă.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Le-au luat mâncarea de la gură! Reținuți după ce au furat alimentele sărmanilor. Prejudiciul este imens...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri