Antena Căutare

Doliu la Casa Regală. A murit fostul director al Fundației Principesa Margareta!

Fostul director al Fundației Principesa Margareta a României, dr. Elisabeta Dragomirescu, s-a stins din viață, sâmbătă, se arată pe site-ul Familiei Regale a României

Fostul director al Fundației Principesa Margareta a României, dr. Elisabeta Dragomirescu, s-a stins din viață, sâmbătă, se arată pe site-ul Familiei Regale a României.

Elisabeta Dragomirescu a fost director al Fundației Principesa Margareta a României, într-una dintre cele mai dificile perioade din viața organizației, între anii 1993 și 1998. A creat și desfășurat proiecte sociale, culturale, educaționale și medicale, potrivit site-ul Romaniaregala.ro.

Printre categoriile defavorizate sprijinite de fundație în perioada directoratului Elisabetei Dragomirescu s-au numărat copiii infectați cu HIV, persoanele vârstnice, cele opt Case pentru Ajutor Reciproc ale Pensionarilor din Capitală. A creat cabinete de consultații juridice gratuite pentru persoanele cu venituri mici. A înființat Clubul Seniorilor din București.

”Pentru meritele ei profesionale și calitățile sale umane, dr. Elisabeta Dragomirescu a fost distinsă de Majestatea Sa Regele Mihai I cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, în anul 2008, primind medalia cu numărul 1”, mai arată site-ul Romaniaregala.ro.

Horoscopul zilei de 20 februarie 2017. Nativii acestei zodii încep săptămâna îndrăgostiţi până peste cap... Avertizare de Cod galben! Specialiștii anunță cum va fi vremea în perioada următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x