Antena Căutare

Două persoane, în stare gravă, după ce au alunecat și au căzut sub tramvai în București

Un bărbat și o femeie din București, au ajuns în stare gravă la spital, cu  picioarele amputate după ce au alunecat pe gheață și au ajuns sub roțile unor tramvaie. 

Un bărbat și o femeie din București, au ajuns în stare gravă la spital, cu picioarele amputate după ce au alunecat pe gheață și au ajuns sub roțile unor tramvaie.

Incidentele, separate, produse la scurtă distanță unul de altul au avut loc, joi seară în jurul orei 19.00, în Capitală. Prima victimă, un bărbat, a alunecat pe Calea Rahovei și a ajuns sub roțile unui tramvai care se afla în mers. Al doilea incident s-a petrecut la doar câteva minute distanță, victima fiind o femeie.

Ambele persoane au ajuns la spital cu o parte a picioarelor amputate, dar medicii au reușit să le stabilizeze.

Numai în prima jumătate a zilei de joi, medicii de pe ambulanță au intervenit la 40 de cazuri de fracturi, luxații ori lovituri din cauza căderii pe gheață. Serviciul de ambulanță bucureștean arezolvat 600 de solicitări, de joi ora 6.00, până la orele 13.00.

Ploaia înghețată închide drumurile. Nu se circulă pe A2, între Brăneşti şi Drajna, din cauza poleiului... Haos în București! Tramvaiul 41 nu mai circulă! Călătorii sunt preluați de o nouă linie de autobuz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x