Antena Căutare

Drobeta Turnu-Severin: 1000 de pensionari s-au luptat pentru o punga cu mancare

Imagini dureroase au fost, vineri, la Drobeta Turnu Severin. Peste 1000 de pensionari din oras s-au luptat cu indarjire pentru o punga cu mancare. Oamenii n-au mai avut rabdare sa stea la coada si au inceput sa-si imparta coate ca sa ajunga in fata. La final, castigatorii au plecat acasa cu mai multe pachete iar invinsii cu mana goala.

Cand au vazut pachetele cu alimente, pensionarii s-au transformat in fiare. Au rupt usa Salii Polivalente din oras si s-au repezit ca uliii, gata sa se sfasie intre ei. Cand au realizat ca imbrancelile si coatele nu dau niciun rezultat, batranii au sfarsit prin a-si smulge unul altuia pungile de sub nas.

Trei doamne au lasat politetea la o parte si s-au batut parte-n parte pentru un pachet. Mai sireti, unii au plecat acasa cu mai multe sacose pline. Asa se face ca cei care au venit in urma lor n-au mai apucat nimic.

Pensionarii n-au mai vrut sa ramana fara ajutoare, asa cum s-a intamplat saptamana trecuta, cand au fost chemati la Casa Tineretului sa petreaca de ziua lor. Dupa spectacol, au fost trimisi acasa, fara sa primeasca pachetele promise.

Dan Diaconescu a depus plangere impotriva lui Ponta si Vulpescu. Cere daune de 2 miliarde de euro!... Un barbat din Borsa a fost impuscat in mana de un sofer nervos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x