Antena Căutare

După zile de caniculă, vin ploile! Meteorologii au făcut anunțul!

Vremea va fi uşor instabilă. Cerul va fi temporar noros şi local, mai ales în zonele de deal şi de munte, vor fi averse şi descărcări electrice.

Vremea va fi uşor instabilă. Cerul va fi temporar noros şi local, mai ales în zonele de deal şi de munte, vor fi averse şi descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 23 și 31 de grade, iar cele minime se vor încadra între 8 și 21 de grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi uşor instabilă. Cerul va fi temporar noros şi vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

JOI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general instabilă la începutul intervalului, apoi se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor. Valorile termice vor creşte treptat în majoritatea regiunilor.

LA BUCUREŞTI
Valorile termice vor creşte treptat. Trecător va ploua.

Un neamț a uitat că e în România. Cu ce viteză a fost prins de radarul polițiștilor... Atenție, șoferi! Se schimbă Codul Rutier. Nu ți-ai plătit, la timp, taxele? Stai pe bară și primești amenzi usturătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x